Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Zložljivo Kolo

DONUT

Zložljivo Kolo Kolesarski koncept, ki ga je enostavno zložiti, se zloži v okrogel okvir, pri čemer se deli kolesa ne štrlijo izven okvirja. Kolo po zgibanju izgleda kot krog, ki ga je mogoče enostavno prevažati, skladiščiti in zložiti. To kolo ima okrogel okvir iz aluminijeve zlitine, ki prevzame obremenitev kolesarja. Sprednje in zadnje vilice so zasukane na krožni okvir. To kolo ima cevasto stopalko, ki drsi in se vrti znotraj ročice. Kombinacija verige in prestave pogoni se uporabljajo za prenos gibanja na zadnje kolo. Višinsko nastavljiv sedež in ročaj z GPS-om, glasbenim predvajalnikom in ciklometrom.

Ime Projekta : DONUT, Ime oblikovalcev : Arvind Mahabaleshwara, Naročnik ime : .

DONUT Zložljivo Kolo

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.