Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pritisnite, Da Izvlečete Električne Vtiče,

The GAN Switch

Pritisnite, Da Izvlečete Električne Vtiče, Običajno bi nekdo želel vzeti električni vtič, bi moral izklopiti električno omrežje in ga izvleči z veliko energije. Ta konceptualna, vendar vidna ideja omogoča samo en prst, da opravi vse delo. Stikalo za vklop / izklop, ki tudi kot gumb za izmet vtiča, vam pove, ali je vtič priključen na napajalnik ali ni.

Ime Projekta : The GAN Switch, Ime oblikovalcev : Tay Meng Kiat Nicholas, Naročnik ime : .

The GAN Switch Pritisnite, Da Izvlečete Električne Vtiče,

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.