Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Popolnoma Avtomatski Čajni Stroj

Tesera

Popolnoma Avtomatski Čajni Stroj Popolnoma avtomatska Tesera poenostavi postopek priprave čaja in vzpostavi atmosfersko stopnjo za pripravo čaja. Ohlapni čaj se napolni v posebne kozarce, v katerih je mogoče edinstveno nastaviti čas kuhanja, temperaturo vode in količino čaja. Stroj prepozna te nastavitve in popolnoma samodejno pripravi popoln čaj v prozorni stekleni komori. Ko čaj izlijete, začne samodejni postopek čiščenja. Integriran pladenj lahko odstranite za serviranje in ga uporabljate tudi kot majhno peč. Ne glede na to, ali je skodelica ali lonec, je vaš čaj popoln.

Ime Projekta : Tesera, Ime oblikovalcev : Tobias Gehring, Naročnik ime : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Popolnoma Avtomatski Čajni Stroj

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.