Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Svetilka

Muse

Svetilka Navdušen s 'zmagovalnim budizmom' v svoji izreki, da v našem vesolju ni absolutnih lastnosti, smo dali 'paradoksalno kakovost' svetlobi, tako da smo ji dali 'fizično prisotnost'. Duh meditacije, ki jo spodbuja, je bil močan vir navdiha, ki smo ga uporabili pri ustvarjanju tega izdelka; poosebljajo lastnosti 'časa', 'materije' in 'svetlobe' v enem samem izdelku.

Ime Projekta : Muse, Ime oblikovalcev : Anarkhos design , Naročnik ime : Anarkhos Design.

Muse Svetilka

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.