Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plašč Stojalo

Lande

Plašč Stojalo Coat stojalo je bilo oblikovano kot zelo dekorativna in funkcionalna pisarniška skulptura, zlitje umetnosti in funkcije. Kompozicija je bila domnevno estetska oblika, ki bo polepšala pisarniške prostore in zaščitila danes najbolj ikonično korporativno oblačilo, Blazer. Končni rezultat je zelo energičen in prefinjen kos. Modro izdelavo in prodajo na drobno je bil kos oblikovan tako, da je lahek, močan in množičen.

Ime Projekta : Lande, Ime oblikovalcev : Fabrizio Constanza, Naročnik ime : fabrizio Constanza.

Lande Plašč Stojalo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.