Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Prisma

Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak Prisma je zasnovana za testiranje neinvazivnih materialov v najbolj ekstremnih okoljih. Je prvi detektor, ki je vključil napredne posnetke v realnem času in 3D-skeniranje, kar omogoča lažjo interpretacijo napak in zmanjšuje čas tehnikov na mestu. S praktično neuničljivim ohišjem in edinstvenimi več načini pregledovanja Prisma lahko pokriva vse aplikacije za testiranje, od naftovodov do vesoljskih komponent. Je prvi detektor s celostnim zapisovanjem podatkov in samodejnim generiranjem poročil PDF. Brezžična in ethernetna povezava omogočajo enostavno nadgradnjo ali diagnosticiranje enote.

Ime Projekta : Prisma, Ime oblikovalcev : LA Design , Naročnik ime : Sonatest.

Prisma Prenosni Ultrazvočni Detektor Napak

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.