Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plavajoče Letovišče In Morski Observatorij

Pearl Atlantis

Plavajoče Letovišče In Morski Observatorij Plavajoče trajnostno letovišče in morski observatorij, ki se nahaja predvsem na morskem koridorju za biotsko raznovrstnost Cagayan Ridge, Sulu Sea (približno 200 km vzhodno od Puerto Princese, obale Palawana in 20 km severno od oboda naravnega parka Tubbataha Reefs), to je odgovor na potrebe naše države za način za povečanje ozaveščenosti ljudi o ohranjanju naše morske biotske raznovrstnosti z izgradnjo monumentalnega turističnega magneta, po katerem je naša država Filipini zlahka znana.

Ime Projekta : Pearl Atlantis, Ime oblikovalcev : Maria Cecilia Garcia Cruz, Naročnik ime : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Plavajoče Letovišče In Morski Observatorij

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.