Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Razstavni Prostor

From The Future

Razstavni Prostor Razstavni prostor: V razstavnem prostoru so na ogled trenirke za treniranje in športna oprema, izdelana s tehnologijo injekcije. Kraj je videti kot izdelan s stiskanjem brizgalnih kalupov. Pri načinu izdelave kraja kosi pohištva, kot da bi bili skupaj s proizvedenimi v brizgalni plesni, da bi ustvarili celoto. Grobe šivalne poti, ki na stropu, zmehčajo vso tehnološko vizualnost.

Ime Projekta : From The Future, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Razstavni Prostor

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.