Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Maloprodajna Notranja Zasnova

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajna Notranja Zasnova Naročnik išče kreativen dizajn, ki dobro predstavlja blagovno znamko. Ime 'Hiveometric' tvorita dve besedi 'panj' in 'geometrijska', ki preprosto povesta glavni koncept in vizualizirata zasnovo. Dizajn je navdihnjen z izdelkom heroja znamke, električno kuhalno ploščo v obliki satja. Stene in stropne lastnosti v čednih končah, zasnovane kot kopica satja, brezhibno povezujejo in prepletajo zapletene geometrijske oblike. Črte so nežne in čiste, zaradi česar je eleganten sodoben videz, ki simbolizira neskončno domišljijo in ustvarjalnost.

Ime Projekta : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Ime oblikovalcev : Alain Wong, Naročnik ime : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Maloprodajna Notranja Zasnova

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.