Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit

Melek Taus

Nakit V določeni ideologiji Bog postavlja svet pod skrb sedmih svetih angelov. Melek Taus ali The Peacock Angel je največji in prvi, ki je izšel iz Božje Luči v obliki mavrice. Skupaj je teh sedem angelov sedem barv mavrice, Melek Taus pa je modra. Ko se je Melek Taus odklonil Adamu, so ga z neba vrgli. Kesal se je svojega greha ponosa in plačal 7000 let, solze so gasile ognje pekla. Melek Taus je bil oproščen in vrnjen na mesto angela. Melek Taus je emanacija Boga, ki je ustvaril vesolje iz Kozmičnega EGG.

Ime Projekta : Melek Taus, Ime oblikovalcev : Samira Mazloom, Naročnik ime : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Nakit

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.