Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vizualna Identiteta

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualna Identiteta Le Coffret je očarljiva dizajnerska nočitev in zajtrk v središču Valle d'Aosta. Projekt je bil zasnovan v popolnem spoštovanju pristnega sloga: zato so kamnite stene, leseni tramovi in starinsko pohištvo. Krog, ki simbolizira nebo nad trikotnikom, ki predstavlja goro, kjer se nahaja B&B, od ideje o vzponu človeka v nebo. Pisava Onciale, spremenjena v sodobni različici, da se spomni na keltski izvor doline, pravilno uravnava in podpira močan in pomemben simbol, da se končno dobi logotip, ki ga je enostavno prepoznati in zlahka ujeti v oko.

Ime Projekta : Le Coffret - Chambres D'Hôtes, Ime oblikovalcev : Laura Ferrario, Naročnik ime : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'Hôtes Vizualna Identiteta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.