Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Torba

Diana

Torba Vreča ima vedno dve funkciji: postaviti stvari v notranjost (kolikor bi jih lahko napolnili) in videti lepo, vendar v bistvu ne v tem vrstnem redu. Ta torba izpolnjuje obe zahtevi. Je edinstven in se razlikuje od ostalih vrečk zaradi kombinacije materialov, ki se uporabljajo za njegovo izdelavo: iz pleksi stekla s pritrjeno tekstilno vrečko. Torba je v svoji obliki zelo arhitekturna, preprosta in čista, a kljub temu funkcionalna. V svoji konstrukciji je v spominu na Bauhaus, njegov pogled na svet in njegove mojstre, vendar je še vedno zelo sodoben. Zahvaljujoč pleksi je zelo lahka in njegova sijoča površina pritegne pozornost.

Ime Projekta : Diana, Ime oblikovalcev : Diana Sokolic, Naročnik ime : .

Diana Torba

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.