Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nakit-Uhani

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Uhani Obstaja en pojav, ki nenehno aretira naše vedenje in nas ustavi na mrtvih. Astrološki pojav sončnega mrka je zaintrigiral ljudi iz najzgodnejših časov človeštva. Od nenadnega zatemnitve neba in zagorelosti sonca je na domišljije vrgla dolga senca strahu, sumničenja in čudenja. Osupljiva narava sončnih mrkov pusti trajen vtis na vse nas. 18K uhani z belim zlatim diamantnim mrkom so bili navdihnjeni s sončnim mrkom 2012. Zasnova poskuša ujeti skrivnostno naravo in lepoto sonca in lune.

Ime Projekta : Eclipse Hoop Earrings, Ime oblikovalcev : Takayas Mizuno, Naročnik ime : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Nakit-Uhani

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.