Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aktivni Zvočnik

db60

Aktivni Zvočnik Aktivni zvočnik db60 je resnično zasnovan za uporabnike mobilnih naprav. Slog zvočnika db60 temelji na dediščini in preprostosti nordijskega oblikovalskega jezika. Enostavnost uporabe se kaže v izvirni obliki in minimalističnih lastnostih. Zvočnik nima gumbov, čisti dizajn pa je primeren za vgradnjo, kjer koli je potreben odličen zvok. Db60 je na meji med domačim zvokom in notranjo opremo.

Ime Projekta : db60, Ime oblikovalcev : DNgroup Design Team, Naročnik ime : DNgroup.

db60 Aktivni Zvočnik

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.