Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Božična Razglednica

Season´s Greetings

Božična Razglednica Papir je izdelan iz 100% bombaža, ki ima zaradi svoje mehkobe prijeten dotik, ki poudarja povezavo z modo. Jasna in stilska zasnova kartice poudarja identiteto podjetja CBR kot vodilnega podjetja v modernih ženskih oblačilih. Rudolph, jelenjad združuje posel in božič: na prvi pogled so njegove rogove nespremenjene, šele drugi pogled kaže na drobno spremembo obešalnika. Poleg te podrobnosti je šal tisti, ki razkriva značaj modnega podjetja.

Ime Projekta : Season´s Greetings, Ime oblikovalcev : Jens Lattke, Naročnik ime : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Božična Razglednica

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.