Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pralni Stroj Za Prho Za Osebo Z Eno Roko

L7

Pralni Stroj Za Prho Za Osebo Z Eno Roko Za začasno ali trajno osebo z eno roko ni enostavno očistiti pazduhe, hrbtnega telesa, komolca in zadnje strani podlakti. Razpoložljivi čistilni stroji za steno ne očistijo sklepov pod pazduho. Komolec za čiščenje prhe-čopiča zahteva zelo neroden način držanja krtače. L7 naj bi rešil te težave. L7 je par stenskih cevnih aluminija. Njegov diamantni vzorček je namenjen čiščenju zadnjega dela telesa, komolcev in zadnje strani podlaket. Njegov upognjen kot je namenjen čiščenju pazduh. Njegova zadnja funkcija je za prijemanje.

Ime Projekta : L7, Ime oblikovalcev : Peter Lau, Naročnik ime : .

L7 Pralni Stroj Za Prho Za Osebo Z Eno Roko

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.