Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamensko Pohištvo

Screw Chair

Večnamensko Pohištvo V današnjem podjetnem življenju je srednji razred in del družbe z nizkimi dohodki pod najbolj ekonomičnim pritiskom, zato ga bolj zanima enostavno, poceni in rabljeno pohištvo kot elegantna oblika. navade, ki povečujejo potrebo po večnamenskem izdelku. Glavna uporaba tega dizajna je stol. Z premikom delov stola, ki so povezani z vijaki, bi lahko imeli druge navade, kot sta miza in polica. Poleg tega se deli stola lahko zbirajo v škatli, ki je glavni del te zasnove.

Ime Projekta : Screw Chair, Ime oblikovalcev : Arash Shojaei, Naročnik ime : Arshida.

Screw Chair Večnamensko Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.