Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Identiteta Blagovne Znamke

PetitAna

Identiteta Blagovne Znamke PetitAna - Ročno izdelane stvari za elegantne dojenčke, so blagovna znamka različnih stvari za dojenčke (oblačila, dodatki, pohištvo, dodatki za vrtec, igrače). Blagovno znamko je navdihnilo kombinacija kratke oblike oblikovalskega imena Anastasia in francoske besede "Petit", ki pomeni otroka, otroka, dojenčka. Ime ročne črke poudarja dejstvo, da so izdelki izdelani ročno. Barvna paleta in graciozni grafični elementi odražajo prefinjen oblikovalski pristop pri ustvarjanju teh znamk.

Ime Projekta : PetitAna, Ime oblikovalcev : Anastasia Smyslova, Naročnik ime : AnaStasia art&design.

PetitAna Identiteta Blagovne Znamke

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.