Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Reflektor, Notranja Svetilka

Zen

Reflektor, Notranja Svetilka Zen je nov in popolnoma prilagodljiv reflektor, ki zadovolji morebitne tehnične potrebe kupcev in poleg tega zagotavlja estetsko lepoto pristnega kosa notranje opreme. Zen je eden najmanjših reflektorjev na trgu. Tako je ZEN veliko bolje integriran v okoljih, v katerih je nameščen, brez ustvarjanja in invazivne prisotnosti. To dosežemo tudi s tem, da so zelo prilagodljive barvam, naravnim lesom itd. Zasnova Zen temelji na brezčasnih oblikah, usmerjenih v funkcionalnost in preprostost, lov na trajno, spokojno in brezpogojno lepoto.

Ime Projekta : Zen, Ime oblikovalcev : Rubén Saldaña Acle, Naročnik ime : Arkoslight.

Zen Reflektor, Notranja Svetilka

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.