Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Motorna Žaga

Rotation Saw

Motorna Žaga Motorna verižna žaga z vrtljivim ročajem. Ta veriga ima ročaj, ki se vrti za 360 ° in se ustavi pod vnaprej določenimi koti. Na splošno ljudje drevesa režejo vodoravno ali navpično, tako da žage vrtijo pod določenim kotom ali se nagnejo ali nagnejo svoje dele telesa. Žal žaga pogosto zdrsne z uporabnikovega oprijema ali mora uporabnik delovati v nerodnem položaju, kar lahko povzroči poškodbe. Za odpravo takšnih pomanjkljivosti je predlagana žaga opremljena z vrtljivim ročajem, tako da lahko uporabnik prilagodi kote rezanja.

Ime Projekta : Rotation Saw, Ime oblikovalcev : Hoyoung Lee, Naročnik ime : DESIGNSORI.

Rotation Saw Motorna Žaga

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.