Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Osaka

Restavracija Nahaja se v sosedu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilija), Osaka ponosno prikazuje svojo arhitekturo, ki ponuja intimen in prijeten ambient v različnih prostorih. Zunanja terasa ob ulici je vhod na zeleno in sodobno dvorišče, povezava med notranjostjo, zunanjostjo in naravo. Zasebna in prefinjena estetika se je materializirala z uporabo naravnih elementov, kot so les, kamni, železo in tekstil. Strešni sistem Lamella z slabo osvetlitvijo in rešetkami iz lesa so bili natančno proučeni, da bi zaključili usklajevanje notranje opreme in ustvarili različne ambiente.

Ime Projekta : Osaka , Ime oblikovalcev : Ariel Chemi, Naročnik ime : Osaka.

Osaka  Restavracija

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.