Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Rio

Restavracija Nahaja se v mestu Kuvajt na območju, ki je dobro znano po butičnih restavracijah. Rio Churrascaria je ena prvih brazilskih zrezkov, ki so jo odprli v regiji. Njegov namen je bil ustvariti razkošen, a neuraden jedilni prostor, ki bi odražal blagovno znamko Rio in edinstven način pri postrežbi s hrano (Rodizio Style).

Ime Projekta : Rio, Ime oblikovalcev : Rashed Alfoudari, Naročnik ime : Rio.

Rio Restavracija

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.