Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Miza

Tavolo Livelli

Miza Tavolo Livelli govori o ustvarjanju uporabnega prostora v pozabljenih krajih. Tavolo Livelli je večplastna miza, miza z dvema pultoma. Prostor med namiznimi namizji lahko uporabite za shranjevanje prenosnika, knjig, revij itd. Diagonalno postavljene noge ustvarijo lepo bledi senco med obema namizama in se poigravate z vašo percepcijo. Vse površine X in Y - namizne in noge so enake debeline.

Ime Projekta : Tavolo Livelli, Ime oblikovalcev : Wouter van Riet Paap, Naročnik ime : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.