Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic

Xtreme Lip-Shaper® System

Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic Xtreme Lip-Shaper® System je prva klinično dokazana varna kozmetična naprava za povečanje ustnic za domačo uporabo. Uporablja 3500 let staro kitajsko metodo 'cupping' - z drugimi besedami sesanje - skupaj z napredno tehnologijo oblikovanja ustnic za takojšnje konturiranje in povečanje ustnic. Zasnova ustvarja dih jemajočo enojno in dvorezno spodnjo ustnico tako kot Angelina Jolie. Uporabniki lahko zgornjo ali spodnjo ustnico izboljšajo ločeno. Zasnova je zgrajena tudi za dvig obokov Kupidovega premca, zapolnitev ustnic za dvigovanje vogalov starajočih se ust. Primerno za oba spola.

Ime Projekta : Xtreme Lip-Shaper® System, Ime oblikovalcev : Thienna Ho Ph.D., Naročnik ime : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Naprava Za Takojšnje Naravno Povečanje Ustnic

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.