Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Butik In Razstavni Salon

Risky Shop

Butik In Razstavni Salon Rizično trgovino je zasnoval in ustvaril smallna, oblikovalski studio in vintage galerija, ki jo je ustanovil Piotr Płoski. Naloga je predstavljala številne izzive, saj se butik nahaja v drugem nadstropju stanovanjske hiše, nima okna in ima površino le 80 kvadratnih metrov. Tu je nastala ideja o podvojitvi območja z uporabo prostora na stropu in talne površine. Doseženo je gostoljubno, domače vzdušje, čeprav je pohištvo pravzaprav obešeno na stropu. Tvegana trgovina je zasnovana v skladu z vsemi pravili (celo kljubuje gravitaciji). V celoti odraža duh znamke.

Ime Projekta : Risky Shop, Ime oblikovalcev : smallna, Naročnik ime : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Butik In Razstavni Salon

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.