Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kampanja Ozaveščanja Hiv

Fight Aids

Kampanja Ozaveščanja Hiv HIV je obkrožen s številnimi govoricami in napačnimi informacijami. Na stotine najstnikov v svetu se vsako leto okuži s HIV z nezaščitenim seksom ali deljenjem igel. Mnogo manjše število najstnikov z virusom HIV se je rodilo materam, ki so se okužile. Danes obstaja upanje, da ljudje, ki živijo z virusom HIV, morda niti ne zbolijo, tako kot ni zdravil za viruse, kot sta prehlad in gripa. Ljudje, ki živijo z virusom, morajo biti še posebej previdni, da ne tvegajo (na primer pri nezaščitenem seksu), ki bi lahko druge izpostavil virusu HIV.

Ime Projekta : Fight Aids, Ime oblikovalcev : Shadi Al Hroub, Naročnik ime : American University of Madaba.

Fight Aids Kampanja Ozaveščanja Hiv

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.