Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Modularni Sistem Notranje Opreme

More _Light

Modularni Sistem Notranje Opreme Modularni sistem, sestavljiv, razstavljiv in okolju prijazen. More_Light ima zeleno dušo in je zelo enostaven za uporabo. Je inovativen in idealen za zadovoljevanje vseh naših dnevnih potreb, zahvaljujoč fleksibilnosti kvadratnih modulov in skupnemu sistemu. Sestavite lahko police za knjige različnih velikosti in globine, police, stene plošč, stojala za zaslone, stenske enote. Zahvaljujoč široki paleti barv, barv in tekstur je mogoče njegovo osebnost še izboljšati z bolj prilagojenim dizajnom. Za oblikovanje doma, delovne prostore, trgovine. Na voljo tudi z lišaji v notranjosti. caporasodesign.it

Ime Projekta : More _Light, Ime oblikovalcev : Giorgio Caporaso, Naročnik ime : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modularni Sistem Notranje Opreme

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.