Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Senzorična Pipa

miscea KITCHEN

Senzorična Pipa Sistem Miscea KITCHEN je prvi v resnici dotik brez več tekočin za kuhinjsko pipo. Če združuje 2 razpršilnika in pipo v en edinstven in enostaven sistem, odpravlja potrebo po ločenih razpršilnikih po kuhinjskem delovnem območju. Pipa je popolnoma brez dotika, saj deluje za največjo higieno rok in zmanjšuje širjenje škodljivih bakterij. S sistemom se lahko uporabljajo različna kakovostna in učinkovita mila, detergenti in razkužila. Odlikuje ga najhitrejša in najbolj zanesljiva tehnologija senzorjev, ki je na trgu na voljo za natančnost delovanja.

Ime Projekta : miscea KITCHEN, Ime oblikovalcev : Rob Langendijk, Naročnik ime : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Senzorična Pipa

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.