Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Revija

Going/Coming

Revija Glede na idejo o odhodih in prihodih je ta revija na tablah razdeljena na dva dela: Odhod / prihod. Govorimo o evropskih mestih, potovalnih izkušnjah in nasvetih za odhod v tujino. V vsaki izdaji je priložen potni list slavne osebe. Potni list "Republic of Travels" ima osebne podatke o tej osebi in njihov razgovor. Prihaja vse o ideji, da se najboljše potovanje vrača domov. Govori o dekoraciji doma, kuhanju, dejavnostih z našo družino in izdelkih, da bi doma bolje uživali.

Ime Projekta : Going/Coming, Ime oblikovalcev : Catarina Jordão, Naročnik ime : .

Going/Coming Revija

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.