Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Električno Kolo

ICON E-Flyer

Električno Kolo ICON in Vintage Electric sta sodelovala pri oblikovanju tega brezčasnega električnega kolesa. ICON E-Flyer je zasnovan in zgrajen v majhni glasnosti v Kaliforniji in se poroči s starinskim dizajnom s sodobno funkcionalnostjo, da ustvari izrazito in sposobno rešitev za osebni prevoz. Značilnosti vključujejo 35 milj, 22 MPH najvišjo hitrost (35 MPH v dirkalnem načinu!) In dve uri polnjenja. Zunanji konektor USB in priključna točka za polnjenje, regenerativno zaviranje in najkakovostnejše komponente po vsem. www.iconelectricbike.com

Ime Projekta : ICON E-Flyer, Ime oblikovalcev : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Naročnik ime : ICON.

ICON E-Flyer Električno Kolo

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.