Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Organsko Pohištvo In Kiparstvo

pattern of tree

Organsko Pohištvo In Kiparstvo Predlog predelne stene, ki deli iglavcev neučinkovito uporabljajo; to je vitki del zgornje polovice debla in nepravilno oblikovan del korenin. Pozorna sem bila na organske letne obroče. Prekrivajoči se organski vzorci particije so ustvarili udoben ritem v neorganskem prostoru. Z izdelki, rojenimi iz tega cikla materiala, postanejo organske prostorske smeri za potrošnika. Poleg tega jim edinstvenost vsakega izdelka daje veliko večjo vrednost.

Ime Projekta : pattern of tree, Ime oblikovalcev : Hiroyuki Morita, Naročnik ime : studio Rope.

pattern of tree Organsko Pohištvo In Kiparstvo

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.