Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajnik In Čajniki

EVA tea set

Čajnik In Čajniki Ta zapeljivo eleganten čajnik z ustreznimi skodelicami je brezhiben preliv in z njim je užitek sodelovati. Nenavadna oblika tega čajnega lonca, ki se z izlivom izliva iz telesa, še posebej dobro prilije. Skodelice so vsestranske in oprijemljive, da se v različnih rokah gnezdijo v vaših rokah, saj ima vsak človek svoj pristop do držanja skodelice. Na voljo v sijajni beli barvi s srebrnim obročkom ali črnim mat porcelanom s sijajnim belim pokrovom in belimi obodnimi skodelicami. V notranjosti je vgrajen filter iz nerjavečega jekla. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 skodelic: 9 x 12 x 7,5 cm.

Ime Projekta : EVA tea set, Ime oblikovalcev : Maia Ming Fong, Naročnik ime : Maia Ming Designs.

EVA tea set Čajnik In Čajniki

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.