Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Pillow Stool

Stol Je preprost, vendar vključuje številne lastnosti. Jeklene palice na prvi plasti in drugi plasti sedečega dela gredo v različne smeri, zato se križajo med seboj, da ustvarijo čarobno vizualizacijo. Krivinski števec stranske konstrukcije zagotavlja okrogle robove in površine, da lahko uporabniki udobno sedijo na njej. Med prvo plastjo in drugo plastjo sedečega dela so palice prazen prostor za shranjevanje revij ali časopisov. Stol ne daje samo uporabne kretnje, ampak jim nudi tudi uporabne funkcije.

Ime Projekta : Pillow Stool, Ime oblikovalcev : Hong Ying Guo, Naročnik ime : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.