Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

NTT COMWARE “Season Display”

Koledar To je namizni koledar, narejen z izrezanim dizajnom, ki vsebuje sezonske motive na izvrstnem vtisu. Vrhunec zasnove je, ko je prikazan, sezonski motivi postavljeni pod kotom 30 stopinj za najboljši ogled. Ta nova oblika izraža novo noto NTT COMWARE za ustvarjanje novih idej. Misel je namenjena funkcionalnosti koledarja z dovolj prostora za pisanje in ravnilom. Dober je za hiter ogled in enostaven za uporabo, ki ga povezuje z izvirnostjo, ki ga ločuje od drugih koledarjev.

Ime Projekta : NTT COMWARE “Season Display”, Ime oblikovalcev : Katsumi Tamura, Naročnik ime : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Koledar

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.