Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska

Baan Citta

Stanovanjska Ključni oblikovalski koncept je bil ustvariti Shambhalo na Zemlji - mitsko kraljestvo, opisano kot „čista dežela“ v starodavnih budističnih besedilih. Budisti verjamejo, da je ustvarjanje Shambhale stvaritev vrhovnega duhovnega raja. Uporaba barv je eden najbolj pomirjujočih in hkrati presenetljivih vidikov oblikovanja Baan Citta. Konzervativne nevtralne barve so izrazita barvna shema, ki so jo oblikovalci izbrali za sodobne domove. Baan Citta prikazuje sodobnost barvnih radosti na nevtralni paleti sredi barv Zemlje v naravi.

Ime Projekta : Baan Citta, Ime oblikovalcev : Catherine Cheung, Naročnik ime : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Stanovanjska

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.