Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza In Jedilna Miza

Air table

Kavna Miza In Jedilna Miza Pot, kako zlahka preiti iz nizke mize za kavo v mizo s polno jedilnico ali celo mizo, je precej zanimiva. Kovinske cevi lahko z vrtenjem nastavite na dva različna položaja. Lesene deske so obrnjene s tečaji, ki omogočajo povečanje površine mize. Ime tega pohištva navdihuje v MacBook Air zaradi lahkega občutka, tako fizično kot tudi vizualno.

Ime Projekta : Air table, Ime oblikovalcev : Claudio Sibille, Naročnik ime : M3 Claudio Sibille.

Air table Kavna Miza In Jedilna Miza

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.