Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Uradna Trgovina, Trgovina Na Drobno

Real Madrid Official Store

Uradna Trgovina, Trgovina Na Drobno Koncept zasnove trgovine temelji na izkušnji na Santiago Bernabeu, osredotočeni na nakupovalno izkušnjo in ustvarjanje vtisa. Gre za koncept, ki hkrati, ki klub časti, hvali in ovekoveči, navaja, da so bili dosežki rezultat talenta, truda, boja, predanosti in odločnosti. Projekt vključuje konceptno zasnovo in komercialno izvedbo, blagovno znamko, embalažo, grafično linijo in industrijsko oblikovanje pohištva.

Ime Projekta : Real Madrid Official Store, Ime oblikovalcev : sanzpont [arquitectura], Naročnik ime : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Uradna Trgovina, Trgovina Na Drobno

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.