Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Podajalnik Hrane

Food Feeder Plus

Podajalnik Hrane Hranilnik hrane Plus ne samo da otrokom pomaga, da se prehranjujejo sami, ampak pomeni tudi več samostojnosti za starše. Dojenčki jih lahko zadržijo in sesajo in žvečijo, potem ko so zdrobili hrano, ki so jo naredili starši. Food Feeder Plus ima večji, fleksibilen silikonski vreček, da zadovolji rastoči apetit dojenčkov. Krma je bistvenega pomena, ki malim otrokom omogoča varno raziskovanje in uživanje sveže trdne hrane. Živila ni treba čistiti. Hrano preprosto položite v silikonsko vrečko, zaprite zapornico in dojenčki lahko uživajo samohranjevanje s svežo hrano.

Ime Projekta : Food Feeder Plus, Ime oblikovalcev : Kidsme, Naročnik ime : kidsme.

Food Feeder Plus Podajalnik Hrane

Ta odličen dizajn je dobitnik zlate nagrade za oblikovanje izdelkov za razsvetljavo in svetlobne projekte. Zagotovo bi morali videti zlati nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, če želite odkriti številne druge nove, inovativne, izvirne in kreativne izdelke za razsvetljavo in svetlobne projekte.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.