Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Restavracija

Kalamis Liman Restaurant

Restavracija Restavracijo Kalamis Liman je zasnoval Atölye A Architecture. Za predstavitev projekta je bil potreben animirani film. Cilj animiranega filma, ki ga je pripravil Ayhan Güneri Architects, je bil odraz realizma restavracije. Faza modeliranja 10-dnevnega obdobja restavracije Kalamis Liman, sestavljenega iz 1600 kvadratnih 64 sekund animacije do upodabljajočega odra, so bili končani leta 800 ure.Priprava predstavljena za animacijo, 3dsmax, v-ray programe; Uporabljena je bila 16-jedrna 48 GB ram dell delovna postaja.

Ime Projekta : Kalamis Liman Restaurant, Ime oblikovalcev : Ayhan Güneri, Naročnik ime : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restavracija

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.