Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Meline

Stolček Meline je inovativen stolček s shrambo. Njegov minimalni dizajn vsebuje polico in zatič za obešanje suknjiča in torbe. Polica je idealna za shranjevanje pripomočkov in predmetov študentov in se razprostira navzven, da so nekateri predmeti zlahka dosegljivi. Je lahka z okvirjem iz trdega lesa in sedežno garnituro / polico. Na oblikovanje vpliva slog DeStijl. Meline je zanesljiv stolček, stolček, ki ga lahko imenujete "prijatelj".

Ime Projekta : Meline, Ime oblikovalcev : Eliane Zakhem, Naročnik ime : E Zakhem Interiors.

Meline Stolček

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.