Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Sistem Polic

bibili

Sistem Polic Trezne in klasične v zasnovi, te police navdušujejo z močno osebnostjo. To izhaja iz obrnjenega postavljanja trikotno usmerjenih stojalov, kar ima za posledico zasuk, ki se na različnih globinah enote igra po višini. Proizveden dinamični učinek daje skorajda človeški odnos do pohištva: glede na to, od kod kdo gleda, se zdi, da gleda čez ramo in / ali posluša vrata. Police "bibili" so izdelane v modulih različnih širin. Zato je mogoče ustvariti igrane stene z živahnim grafičnim učinkom.

Ime Projekta : bibili, Ime oblikovalcev : Rosset Thierry Michel, Naročnik ime : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sistem Polic

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.