Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Korporativna Identiteta

Jae Murphy

Korporativna Identiteta Negativni prostor se uporablja, ker gledalce naredi radovedne in ko enkrat doživijo ta trenutek Aha, jim je takoj všeč in si ga zapomnijo. Na oznaki logotipa so v negativnem prostoru vgrajene začetnice J, M, kamera in stativ. Ker Jae Murphy pogosto fotografira otroke, velike stopnice, oblikovane po imenu, in nizko postavljena kamera kažejo, da so otroci dobrodošli. S pomočjo celostne grafične podobe se negativna vesoljska ideja še naprej razvija. Vsakemu elementu doda novo dimenzijo in slogan, Občasni pogled na običajno mesto, drži.

Ime Projekta : Jae Murphy, Ime oblikovalcev : Luka Balic, Naročnik ime : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Korporativna Identiteta

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.