Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Valente

Kopalniško Pohištvo Kolekcija kopalnic Valente, navdihnjena z dragocenimi kamni narave, ponuja razkošje oblikovanja vaše kopalnice in prilagajanja prostora različnim načinom uporabe. Ker je vsak dragi kamen v naravi edinstven, so vsi pohištveni elementi kolekcije Valente različnih velikosti in barve. Cilj teh elementov, oblikovanih v različnih velikostih in barvah, je v naših kopalnicah vnesti nebeško lepoto narave in v kopalnice vnesti ritem, dinamičnost.

Ime Projekta : Valente, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

 Valente Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.