Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kopalniško Pohištvo

Soluzione

Kopalniško Pohištvo Kolekcija kopalniškega pohištva Soluzione je zasnovana na ideji o ustvarjanju inovativnih in elegantnih rešitev, ki olajšajo življenje, mirno in kopalnice z občutkom osebnosti. Kopalniške omare, ki so na voljo v treh različnih velikostih s predali in izbiro vrat omare, so kombinirane s pomivalnimi koriti za posodo, da bi na novo definirali estetsko kopalnico. Izbirni modul za obešanje brisač polkrog predstavlja inovativen pristop hrambe in obešanja brisač. Kolekcija Soluzione na voljo v belem in antracitnem barvnem laku upa, da bo ponudila inovativne kopalniške rešitve.

Ime Projekta : Soluzione, Ime oblikovalcev : Isvea Eurasia, Naročnik ime : ISVEA.

Soluzione Kopalniško Pohištvo

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.