Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Everyday chair

Stol Mojster Bruno Munari je trdil, da je na svetu "več stolov kot riti". Zakaj bi potem risal drug stol? Veliko je že dobrih stolov, nekateri slabi, nekateri udobni, drugi malo manj. Torej, ko si zamislimo predmet, ki bi tekel iz katerega koli sloga, ki bi pripovedoval malo zgodbe in si privzgojil nasmeh, je vsakdanji stol premišljen. Zanimivo je, da brez razlikovanja o veri ali sestopu vsak dan zadovoljno sedijo na belem keramičnem stolu ... Njen razigrani značaj postane povabilo, da se usedemo in si vzamemo nekaj časa za sprostitev.

Ime Projekta : Everyday chair, Ime oblikovalcev : Federico Traverso, Naročnik ime : MYYOUR.

Everyday chair Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.