Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Everyday chair

Stol Mojster Bruno Munari je trdil, da je na svetu "več stolov kot riti". Zakaj bi potem risal drug stol? Veliko je že dobrih stolov, nekateri slabi, nekateri udobni, drugi malo manj. Torej, ko si zamislimo predmet, ki bi tekel iz katerega koli sloga, ki bi pripovedoval malo zgodbe in si privzgojil nasmeh, je vsakdanji stol premišljen. Zanimivo je, da brez razlikovanja o veri ali sestopu vsak dan zadovoljno sedijo na belem keramičnem stolu ... Njen razigrani značaj postane povabilo, da se usedemo in si vzamemo nekaj časa za sprostitev.

Ime Projekta : Everyday chair, Ime oblikovalcev : Federico Traverso, Naročnik ime : MYYOUR.

Everyday chair Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.