Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stol

Everyday chair

Stol Mojster Bruno Munari je trdil, da je na svetu "več stolov kot riti". Zakaj bi potem risal drug stol? Veliko je že dobrih stolov, nekateri slabi, nekateri udobni, drugi malo manj. Torej, ko si zamislimo predmet, ki bi tekel iz katerega koli sloga, ki bi pripovedoval malo zgodbe in si privzgojil nasmeh, je vsakdanji stol premišljen. Zanimivo je, da brez razlikovanja o veri ali sestopu vsak dan zadovoljno sedijo na belem keramičnem stolu ... Njen razigrani značaj postane povabilo, da se usedemo in si vzamemo nekaj časa za sprostitev.

Ime Projekta : Everyday chair, Ime oblikovalcev : Federico Traverso, Naročnik ime : MYYOUR.

Everyday chair Stol

Ta odlična zasnova je dobitnica bronaste nagrade za arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcijo. Zagotovo bi morali videti bronasti nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna arhitekturna, gradbena in strukturna oblikovalska dela.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.