Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Večnamenske Bergle

Lazarus

Večnamenske Bergle preprost, mogoč neelektrični stroj s človeško silo, resnično zasnovan za socialno interakcijo in rehabilitacijo invalidov. Ker ni neroden, popolnoma posnema proces hoje navadne osebe. Kot primer, vedno premikajte roko na drugi strani noge. noga invalida se lahko s tem povzpne po stopnicah, ker lahko premika palice. Tudi trsi se lahko spremenijo v popoln stol. Če ne, Lazar naloži palice. Kot medicinski stroj je Lazarus učinkovit, ker se lahko uporabnik postopoma in samodejno rehabilitira v običajni socialni interakciji, ne da bi prenehal delati na rehabilitaciji

Ime Projekta : Lazarus, Ime oblikovalcev : Sung-Hyeon Yoo, Naročnik ime : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Večnamenske Bergle

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.