Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Epinefrin Injektor

EpiShell

Epinefrin Injektor EpiShell je več kot medicinski pripomoček v vsakdanjem življenju prevoznikov, ampak prijazen življenjski pomočnik. Je uporabniško usmerjena rešitev za nosilce injektorjev Epinephrine z namenom zmanjšanja strahu uporabnikov pred uporabo injektorja, bolnike opomniti, da jih vsak dan nosijo in bolj intuitivno, da v nujnih primerih injicirajo injekcijo. Odlikuje ga integriran polnilnik za mobilni telefon, povezava Bluetooth, glasovno vodenje in zunanja zunanja lupina. Uporabniki lahko prek svoje aplikacije na pametnem telefonu enostavno upravljajo njegove funkcije, kot so IFU, Bluetooth povezava, Emergency contact in Refill / Exp.

Ime Projekta : EpiShell, Ime oblikovalcev : Hong Ying Guo, Naročnik ime : .

EpiShell Epinefrin Injektor

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.