Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Bar Miza

Par 789232

Bar Miza Bar Tabela Par 789232 je bila navdihnjena z načeli organskega oblikovanja in naravo, oblikovanje mize za mizo je bilo ustvarjeno s parametričnim algoritmom, ki je za ustvarjanje obrazca uporabil številko 789232, zato se dizajn imenuje Par 789232. Na splošno je sodoben dizajn z edinstveno obliko in obliko, primerno za komercialno in domačo uporabo.

Ime Projekta : Par 789232, Ime oblikovalcev : Ivan Mickewicz, Naročnik ime : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Bar Miza

Ta dober dizajn je dobitnik nagrade za oblikovanje na natečaju za oblikovanje embalaže. Zagotovo bi si morali ogledati oblikovalski portfelj nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna oblikovalska dela na embalaži.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.